HiQ FINLAND — Toimialat

Teknologian kehitys luo jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. HiQ auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa ja parantamaan kilpailukykyään teknologian avulla. Onnistuminen tässä edellyttää, että rautaisen teknisen osaamisen rinnalla tunnemme eri toimialojen tarpeet ja erityispiirteet – kilpailutilanteen, lainsäädännön, loppuasiakastarpeen sekä turvallisuus ja saatavuusvaatimukset.

Asiakkaamme etsivät pitkäaikaista ja luotettavaa kumppania, joka näkee asiat suuressa mittakaavassa ja ymmärtää yrityksen toiminnot. HiQ on itsenäisesti toimiva neuvonantaja, joka ajattelee aina asiakkaidensa parasta − ilman kaupallisia siteitä tavarantoimittajiin, tuotteisiin tai teknologioihin. Kattavan, monialaisen osaamisemme ja ammattitaitomme ansiosta voimme kehittää alakohtaisia ratkaisuja tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi.

Pankki- ja vakuutusala

Maailmanlaajuinen kilpailutilanne, sääntely ja uudenlaiset asiakastarpeet muuttavat jatkuvasti menestyksen edellytyksiä rahoitusalalla. Muutosten tehokas hallinta vaatii sekä IT- että liiketoimintaosaamista. Tässä on HiQ:n ainutlaatuinen vahvuus.

Teollisuus

HiQ kehittää teollisuuden ohjelmistoratkaisuja sekä tehostaa alan liiketoimintaprosesseja. Osaamisemme kattaa useita osa-alueita aina sähköisen asioinnin ja kaupan ratkaisuista logistiikkajärjestelmiin, mobiilin asioinnin ratkaisuihin sekä raportoinnin työvälineisiin. Ohjaamme asiakkaitamme läpi hankkeiden aina idean kirkastamisesta laadunvarmistukseen.

Julkinen sektori

HiQ on kehittänyt julkisen sektorin keskeisiä IT-ratkaisuja Suomessa jo yli 10 vuoden ajan. Autamme julkisia organisaatioita tehostamaan IT-toimintojaan ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Kauppa

Ohjelmisto- ja palveluratkaisuillamme tehostetaan vähittäiskaupan, jakelijoiden ja valmistajien liiketoimintoja. Hallitsemme sähköisen kaupankäynnin ratkaisut, verkkokaupan sekä mobiiliratkaisut. Palvelumme kattavat konsultointi-, suunnittelu-, toteutus-, ylläpito-, ja tukipalvelut. Teemme yhteistyötä johtavien jälleenmyyntiketjujen kanssa.

Energia

Kasvava ympäristötietoisuus, viranomaissäädökset ja kilpailun vapautuminen luovat energiasektorilla tarvetta uusille palveluille. Skaalautuvien, asiakaslöhtöisten palveluiden edellytyksenä ovat toimivat prosessit. HiQ auttaa energia-alan yrityksiä tehostamaan liiketoimintojaan ja luomaan laadukkaita sähköisiä palveluja - kustannustehokkaasti.

Pelit ja viihde

Peli- ja viihdeteollisuus ovat nopeasti kasvava ja monimuotoinen ala, jolla uusia teknologisia innovaatioita syntyy kaiken aikaa.

Telecom

HiQ:lla on vahva jalansija tietoliikennealalla: olemme toimineet yhteistyössä maailman johtavien toimittajien ja operaattoreiden sekä loppukäyttäjien kanssa jo yli 15 vuotta.

Media

Media-ala elää murroksessa: monikanavaisuus, reaaliaikaisuus ja sisällöntuottamisen monimuotoisuus edellyttävät uusia tuotanto- ja jakelumalleja. HiQ auttaa media-alan yrityksiä luomaan uutta liiketoimintaa ja tehostamaan prosessejaan.