Ohjelmistot

HiQ tunnetaan vaativien järjestelmien ja projektien osaajana. Autamme asiakkaitamme tehostamaan  liiketoimintaa ja sen prosesseja. Tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja, joilla lisätään hallittavuutta, kilpailukykyä ja laatua arjen haasteisiin. Toimitamme huippuosaamista järjestelmähankkeen kaikkiin vaiheisiin. Erikoisosaamisalueitamme ovat tietokantasuunnittelu- ja optimointi, erilaiset portaaliratkaisut, sähköisen asioinnin ja kaupan ratkaisut, mobiilisovelukset ja liiketoimintakriittiset järjestelmät.

Hyödynnämme ketteriä ja interaktiivisia ohjelmistokehitysmenetelmiä. Menetelmät ja työkalut valitaan aina asiakkaamme tarpeiden mukaan. Halitsemme sekä kaupalliset – että open source-teknologiat.

Veikkaus

Veikkauksen järjestelmien kautta kulkee viikoittain noin 6 miljoonaa pelitapahtumaa. HiQ loi Veikkaukselle työkalun, jolla hallitaan kaikkia pelikohteita sekä automatisoidaan niihin liittyvien tietojen käsittelyä. Ratkaisun avulla Veikkaus vähentää kohteiden käsittelyyn tarvittavaa manuaalista työtä ja vähentää virheiden määrää. Projekti toteutettiin ketterillä menetelmillä ja tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa.

MTV Media

MTV Media halusi tehostaa mediamyyntiään ja yhteistyötä mediatoimistojen kanssa. HiQ:n toteuttaman LIVE-mediamyyntijärjestelmän avulla automatisoidaan MTV:n mainosmyyntiprosessia ja parannetaan mediatoimistojen palvelutasoa. Innovatiivisen palvelujärjestelmän myötä MTV parantaa mediamyyntinsä reaaliaikaisuutta ja minimoi varauksiin tarvittavaa käsityötä.

Kuusakoski

Pohjoisen Euroopan johtava teollinen kierrättäjä Kuusakoski halusi tarjota kuluttaja-asiakkailleen vaivattoman palvelun romuautojen kierrätykseen. HiQ toteutti Kuusakokselle NETitse-verkkopalvelun ja sitä tukevan sähköisen asioinnin prosessin. Palvelu tehostaa ja automatisoi Kuusakosken asiakaspalvelua sekä romuautojen kierrätysprosessia. Palvelu valittiin vuoden 2011 IT-hankkeeksi.

OP-Pohjola

OP-Pohjola lähti luomaan asiakkaidensa arkea helpottavaa, ja käyttökokemukseltaan ensiluokkaista pankkiasioinnin mobiilipalvelua.Tavoitteena oli tuoda pankkipalveluun modernien mobiiliteknologioiden mahdollistamaa uudenlaista tunnetta, iloa, yllätyksellisyyttä - jopa pelinomaisuutta. Kehityskumppaniksi valittiin HiQ, joka toteutti uuden mobiilipankkipalvelun aina konseptoinnista testaukseen.