Projektit ja asiantuntijapalvelut

Sujuva IT-projekti on mahdollinen. Onnistuminen vaativissa IT-hankkeissa edellyttää sujuvaa yhteistyötä asiakkaan ja toimittajan välillä, rautaista teknistä osaamista, oikeiden työkalujen hallintaa – ja mikä tärkeintä – oikeaa asennetta. HiQ:lla tehdään projekteja hyvin ja ajallaan. Projektikokonaisuuksien ohella tarjoamme apuamme myös osatoteutuksiin. Meiltä voit hankkia avuksesi kokeneen projektiryhmän tai vaikkapa projektipäällikön johtamaan kokonaishanketta tai tukemaan organisaatiosi omia resursseja. 

Kokonaistoimituksemme kattavat suunnittelun ja toteutuksen, teknologia- ja prosessikonsultoinnin, sekä koulutus-, ohjaus- ja tukipalvelut. Asiakkaidemme niin halutessa osa projekteista voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti nearshore-mallia hyödyntäen. 

Veikkaus

Veikkauksen järjestelmien kautta kulkee viikoittain noin 6 miljoonaa pelitapahtumaa. HiQ loi Veikkaukselle työkalun, jolla hallitaan kaikkia pelikohteita sekä automatisoidaan niihin liittyvien tietojen käsittelyä. Ratkaisun avulla Veikkaus vähentää kohteiden käsittelyyn tarvittavaa manuaalista työtä ja vähentää virheiden määrää. Projekti toteutettiin ketterillä menetelmillä ja tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Vantaan Energia

Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n tavoitteena oli löytää luotettava ratkaisu prosessien seurantaan ja raportointiin. HiQ toteutti Vantaan Energialle FRENDS-integraatioalustaan perustuvan integraatioratkaisun, jonka avulla seurataan prosessien etenemistä, tietojen oikeellisuutta ja palvelutasojen toteutumista reaaliajassa. Ratkaisun avulla mahdollisiin ongelmatilanteisiin voidaan puuttua jo etuajassa.

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö halusi toimivan laadunvarmistusprosessin nykyisiin ja tuleviin järjestelmähankkeisiin. HiQ toi tarvittavaa osaamista testausprosessin suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. HiQ:n testauspäällikkö myös koulutti asiakkaan  IT:n valittujen testaustyökalujen ja menetelmien käyttöön. Projektin myötä Suur-Savon Sähkö sai käyttöönsä toimivan, toistettavan testausmallin.

Suomen Lähikauppa

Suomen Lähikauppa ja HiQ ICC ovat tehneet integraatioyhteistyötä vuodesta 1993 lähtien. Integraatioiden avulla hallitaan mm.  SLK:n tilausliikennettä. Keväällä 2011 käynnistettiin mittava uudistushanke, jonka puitteissa olemassa olevat integraatiot siirrettiin FRENDS Iron -integraatioalustan hallittaviksi. Uudistuksen myötä SLK sai käyttöönsä modernin integraatioympäristön ja tukevan pohjan tuleville integraatiotarpeille.

Terveystalo

Suomen suurin terveyspalveluyritys, Terveystalo, laajensi mobiilipalveluitaan Windows Phone –puhelimiin. HiQ:n toteuttaman ajanvaraussovelluksen avulla Terveystalon asiakkaat voivat turvallisesti ja helposti hallita varauksiaan ajasta ja paikasta riippumatta. Terveystalo ja HiQ lähtivät mukaan Windows Phone -sovelluskehitykseen Suomessa ensimmäisten joukossa.

MTV Media

MTV Media halusi tehostaa mediamyyntiään ja yhteistyötä mediatoimistojen kanssa. HiQ:n toteuttaman LIVE-mediamyyntijärjestelmän avulla automatisoidaan MTV:n mainosmyyntiprosessia ja parannetaan mediatoimistojen palvelutasoa. Innovatiivisen palvelujärjestelmän myötä MTV parantaa mediamyyntinsä reaaliaikaisuutta ja minimoi varauksiin tarvittavaa käsityötä.